Strategisk kundeansvarlig

  • Company
  • DN Group

Vil du bli en av de som virkelig teller i DN Media Group?


Company

DN Media Group

Location

Oslo, Norway

Application Due

17 March 2023

Dagens Næringsliv er Norges viktigste leverandør av journalistikk og innhold om finans, næringsliv og samfunn. Vår oppgave er å gjøre leserne klokere og næringslivet bedre, og vi liker å si at Dagens Næringsliv gir deg det som teller.

Nå søker vi etter en Strategisk kundeansvarlig som vil få ansvar for egen portefølje blant våre kunder.

Som kundeansvarlig vil du rådgi dine kunder om hvordan de skal posisjonere seg blant de viktigste i Norge. Vi har anerkjente konsepter og merkevarer som viktige mulighetsrom for våre kommersielle partnere innenfor B2B og Premium B2C markedsføring.

Viktige oppgaver vil være å selge inn annonse- og eventmuligheter til egen kundeportefølje, samt å skape og utvikle nye kunderelasjoner til strategiske samarbeid.

Hvem er du?


Vi ser etter deg som har forretningsteft og klarer å skape verdi både for kundene dine og for oss. Du er modig, og tør å utfordre det etablerte.

Du jobber innsiktsbasert, forstår kundenes utfordringer og ser hvordan vi kan hjelpe dem med å nå sine forretningsmål ved å posisjonere DN som en strategisk samarbeidspartner.

Du ønsker stadig å utvikle deg, du liker å dele kunnskap og du har masse personlig initiativ og engasjement! Du må være selvstendig, men trives med å være del av et team. Du setter deg tydelige mål og jobber hardt for å nå dem.

Vi tror også at du


  • Er en dyktig rådgiver med dokumenterte resultater
  • Har høy digital kompetanse, gjerne fra programmatisk salg
  • Har erfaring fra mediehus eller mediebyrå, gjerne fra salg av sponsorater, innholdsmarkedsføring.
  • Har høyere utdanning, men hos oss er relevant erfaring like viktig som grad, så ikke la dette stoppe deg fra å søke!

Hva tilbyr vi deg?


  • Hos oss vil du få muligheten til å ta del i en organisasjon som har tydelige mål og ambisjoner om vekst i markedene vi opererer i, både nasjonalt og globalt.
  • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, bedriftshytter og bidrag til treningssenter.
  • Hvis det er deg vi søker etter, vil vi gjerne at du sender søknad og CV snarest.
ul.job-list{ display: none !important; }

News